Tretmani lica

Bio-Microneedling

ZELIS RJESITI AKNE, MELASMU, SUHU KOZU, MASNU KOZU. JOŠ JEDAN JEDINSTVEN TRETMAN U XBODY BIO-MICRONEEDLING

Biološka mikroiglica novi je revolucionarni tretman lica koji se može koristiti kao zamjena za radiofrekvenciju (RF), standardnu ​​mikroiglicu i derma pen. Stimulirajte reakciju tijela na zacjeljivanje ožiljaka i povećajte obnovu stanica kože. Stvaranje kolagena i elastina počinje kako vaša koža zacjeljuje, što vam daje gotovo trenutačni učinak punjenja. Također može pomoći u liječenju ožiljaka, tamnih mrlja, izlaganja suncu i starenja kože. Ako imate tamnu kožu, Bio micro-needling je fantastičan tretman za vas jer ne uključuje kemijske pilinge ili lasere, koji bi mogli izazvati probleme s pigmentacijom. Tretmani se mogu raditi na bilo kojem dijelu tijela uključujući i lice. Bio microneedling vodeći je brend koji ima veliko iskustvo i obučeno osoblje za izvođenje ovog jedinstvenog postupka. Nudimo vam najbolje usluge uz stalnu podršku nakon održavanja.

Bio-Microneedling

 

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN I ZAVRŠITE KONZULTACIJE ODMAH! → Što se događa kada dobijete Bio-Microneedling?

Postupak microneedlinga u XBODY STUDIJU započinje pranjem lica nakon čega slijedi nanošenje posebnog seruma koji sadrži ekstrakt spongille spicule. Vaš estetičar će nježno masirati tretirano područje bez upotrebe igala 15-20 minuta kako bi se spikule duboko upile u kožu. Sljedeći korak u microneedlingu bio bi nanošenje obnavljajuće maske za hidrataciju kože i smirivanje crvenila. Tretman završava nježnim čišćenjem kože i po potrebi nanošenjem kreme za sunčanje ili jednostavno hidratantne kreme za lice. Kako funkcionira postupak mikroiglica? Bio-Microneedling uzrokuje bušenje kože (bez potrebe), što potiče stvaranje kolagena i drugih ljekovitih elemenata. Kolagen je esencijalni protein u tijelu koji održava vašu kožu zategnutom, glatkom i fleksibilnom te održava izgled mladim. Proizvodnja kolagena u koži opada s godinama, pridonoseći borama i drugim simptomima starenja. Do gubitka kolagena može doći i kao posljedica oštećenja kože, poput ožiljaka od akni, strija ili drugih ožiljaka. Budući da Bio-microneedling uključuje razvoj nove kože, ključno je razumjeti da to nije brz tretman.

Nakon obavljenog postupka koža će se početi ljuštiti oko 3-4 dana i izrasti će nova bebina koža. Ovdje u XBODY STUDIJU obično savjetujemo ponavljanje tretmana microneedling jednom tjedno četiri puta kako bi se postigli najbolji rezultati. Koža će nakon potpunog završetka tečaja biti blistava i dugo će trajati potpuno pomlađena. Prednosti Sljedeće su glavne prednosti koje možete iskoristiti od Bio microneedling postupku: Pomladite svoju dosadnu, sivu i umornu kožu i borite se s prvim znakovima starenja kože. Kako piercing potiče stvaranje kolagena, fine linije i bore na licu mogu se vidljivo smanjiti. Ožiljci uzrokovani aknama i vodenim kozicama mogu se uspješno tretirati, a nedosljedna tekstura može se izgladiti. Može pomoći u blijeđenju tamnih mrlja i pigmentacije uzrokovane izlaganjem suncu ili starenjem. Zašto odabrati jedinstvenu estetiku za Bio Micro-needling? Bio microneedling inovativan je, najbolji tretman lica u klasi. Radimo u partnerstvu s izumiteljima biološkog proizvoda pod nazivom SQT. To nam daje jamstvo da koristimo samo prirodne sastojke bez ikakvih kemikalija ili kiselina. Često postavljana pitanja Koji su dijelovi tijela na kojima se može raditi tretman? Tretman se može izvoditi na bilo kojem dijelu tijela, no lice, vrat, dekolte i šake su najčešća i najpopularnija područja tretmana.