Njega lica

Mikrodermoabrazija

Njega lica

 

Dijamantna mikrodermoabrazija tretman

Ovaj tretman izvrsno priprema kožu za mnogobrojne tretmane lica. Može se kombinirati s preparatima za lift lica i vrata ili s elektrostimulacijama za učvršćivanje mišića. Mikrodermoabrazija se može raditi i kao samostalan tretman.

Koristi se u obradi lica koje ima ožiljke od akni a posebno crvenih i grubih fleka od istiskivanja. Površinsko brušenje kože odlično skida gornji mrtvi sloj stanica. Mikrocirkulacija obrađenih dijelova izuzetno se poveća te tako brže i bolje prenosi aktivne supstance koje unosimo nakon brušenja kože, koja dobiva svjež i blistav izgled. Ostali postupci koji se nakon dermoabrazije izvode i preparati koji se utrljavaju u kožu ovise o stanju i potrebama kože. To mogu biti dodatni tretmani KISIKA, ULTRAZVUK, LIFTING LICA, HIDRATIZACIJA...

Tretman je potpuno neinvazivan i posebno se preporuča kao priprema kože za lifting tretmane ili tretmane za uklanjanje fleka od akni.STIMULACIJA PROIZVODNJE KOLAGENA

Mikrodermoabrazija je blago agresivan oblik obnove kože kod kojeg se oštećene stanice kože skidaju finim kristalićima, koji se sprejaju prema koži i ponovno usisavaju. Ovom se metodom uklanja pojaćana pigmentacija, koža oštećena aknama, kirurški ožiljci, fine bore i keratoze.

Mikrodermoabrazijom se mogu postići sjajni rezultati, ali sve ovisi o pravilnoj primjeni i tipu kože. Nakon tretmana površina kože biti će obnovljena, napetost i svježina će biti vidljivo poboljšana, pore, bore i fleke će biti smanjenje.

Ako i nemate nikakvih problema s tenom, povremeno napravite mikrodermoabrazijski tretman i izgledat ćete fantastično.

 

U koliko imate neke od navedenih simptoma::

kožu koja je izgubila elastičnost i svježinu

fleke od sunca ili godina

akne ili ožiljke koji su poslijedica akni

ožiljke od nezgoda ili operacija

strije, bore ili proširene pore

Ovaj tretman je idealan za vas!

Broj tretmana varira od 1 do 8. Jedan tretman će fino osvježiti izgled pred neki poseban događaj, ali za rješavanje konkretnih problema za očekivati je 4 – 8 tretmana. Važno je napomenuti kako ova tehnika nema loših nuspojava. Preporuka osobama nedijagnosticiranih oštečenja kože a koji su skloni upalnim procesima, herpesima, rozaceu, dijabetesu ili nekim drugom autoimunim bolestima da se predhodno konzultiraju s kozmetičarem.Bitne upute za daljnju njegu:

Seriju tretmana trebalo bi, kao preporuka struke, obaviti prije ljetnih mjeseci, kako bi se koža lica imala vremena prilagoditi na pojačano djelovanje UVA i UVB vanjskog zračenje.

Preporuča se korištenje zaštite od sunca tijekom svakog godišnjeg doba.

Koristiti nježno neutralno mlijeko za čišćenje.
Hidratizirati sa hidratantnim serumima po potrebi tijekom dana.
Nanositi hidratantnu kremu ili losion po tipu kože dvaput dnevno.

Nježan, kućni piling preporuča se 5 – 7 dana nakon tretmana.