Tretmani lica

Phi Contour

PhiContour je polutrajna metoda iscrtavanje linera i usana, tako da svaki dan bez napora imate savršeno iscrtani liner i pune ružičaste nježne usne!

PhiContour oblik se izračunava na temelju zlatnog reza i morfologije, oblika i dimenzija lica.
Simetrija usana postiže se pomoću PhiBrows aplikacije. PhiContour trajna šminka nudi različite tehnike za ispravljanje prirodnih nedostataka, ali i za isticanje kontura i naglašavanje očiju i usana.

Phi Contour

 

Rezultat je diskretan, prirodan i jednostavno savršen.

Pigmenti usana uvijek bi trebali odgovarati prirodnoj boji usana, dok bi pigmenti kapaka i vlasišta trebali odgovarati prirodnoj boji dlačica. Tehnika je namijenjena svima starijima od 18 godina koji žele ispraviti estetske probleme i poboljšati izgled svojih usana, kapaka, vlasišta.

Tretman se vrši sterilnim alatom za jednokratnu upotrebu, a pigmenti se proizvode u skladu s najvišim standardima (MicroBlading PhiContour pigmenti). Pigmenti koji se koriste za PhiContour prirodnog su porijekla, nemaju parabena ni štetnih sastojaka i prate savrseno prirodni izgled. Mogućnost alergijske rekacije je izuzetno mala, do sad nije zabilježena.

Phi Contour

 

Cilj nam je napraviti korekcije u boji i obliku, bez teškog make-up efekta. Da bi uspješno obavila tretman, koža ne smije biti oštećena, u upalnom procesu ili procesu regeneracije. Ako postoji bilo kakvo oštećenje na području koje se tretira, potrebno je to riješiti prije samog tretmana.

Prije samog tretmana temeljito se informirajte o ponašanju i njezi nakon iscrtavanja.

Na početku tretmana nanosi se anestetik u obliku kreme ili tekućine tako da nema boli. Nakon tretmana na osjetljivoj koži može se pojaviti kratkotrajno crvenilo, koje obično prođe za 1 dan.

Svi tretmani se rade sterilnim, higijenskim i jednokratnim alatima koji klijentima nude najviši i najsigurniji standard.